Julian Kondi

Espero

2015, Albania

About Julian Kondi

“Jam banor i shtëpisë Tokë, me çati qiellin e kaltër. Kam lindur në Vlorë në vitin 1974 dhe jam diplomuar për muzikë në Akropolis School në Athinë, por pasioni im është kompozimi me notat e nënës natyrë, dhe unë jam në kërkim të thesareve të saj, që ajo krijon dhe plazmon në mënyrë unike, ashtu siç më ka krijuar edhe mua. Muzikë, por edhe
driftwood, si installation art. Espero vjen nga “esperanca”. Espero është shpresa që ekziston në çdo qelizë të qenieve të gjalla në këtë tokë, dhe Espero i përfaqëson pa dallim”.

Materials

SKULPTURË NË DRU NXJERRË
NGA DETI

Collection

Albania / Knots

 

 

  • Share: