Nikolin Bujari

Untitled

2015, Albania

About Nikolin Bujari

Lindur në vitin 1984 dhe i diplomuar në vitin 2006 në Akademinë e Arteve në Tiranë. Gjatë vitit 2007 është i ftuar si student në HfG
Karlsruhe (Gjermani). Është bashkëthemelues i Tirana Art Lab – Center for Contemporary Art. Jeton dhe punon në Tiranë.

-SELECTED EXHIBITIONS

2012 “Who is afraid of the Big, Bad Crisis?”, Tirana Art Lab, Albania
2010 “Onufri”, International Art Competition, National Gallery of Arts, Tirana, Albania
2009 “Feedbeck
1989“, Dajti Hotel, Tirana, Albania
2008 “Where the east ends”, Kunstvehrein Wiesbaden, Germany
2007 “In(dependence)”, National Gallery of Arts, Tirana, Albania
2005 “Tirana Biennale 3”, Tirana, Albania

Collection

Albania / Knots

Artwork info

Materials

Print

Canvas

Paper

  • Share: