Sytki Brahimi

Untitled

2015, Albania

About Sytki Brahimi

Ka lindur në vitin 1951 në Shkodër, qytet ku jeton dhe punon. Diplomuar në Akademinë e Arteve të Tiranës në vitin 1975,
aktualisht ai është profesor i artit modern në Universitetin e Arteve të Shkodrës.

-SELECTED EXHIBITIONS

2013 Solo exhibition,Luxembourg
2012 Solo exhibition,Strasburg, France
2011 Solo exhibition,Brussels, Belgium
2010 Solo exhibition,Galerie Lucke, Austria
2000 Solo exhibition,UPA, Geneva,Switzerland
1998 Group exhibition,Vativkirche Gallery,Vienna, Austria
1996 Solo exhibition,National Gallery of Arts,Tirana, Albania

Collection

Albania / Knots

Artwork info

Materials

Mixed media

 

  • Share: