Ticiana Dine

Untitled

2015, Albania

 

About Ticiana Dine

Lindur në vitin 1988 në Vlorë. Ka studiuar në Akademinë e Arteve në Tiranë. Aktualisht ndjek studimet doktorale për shkenca komunikimi dhe komunikim viziv. Ka bërë disa botime dhe është lektore e historisë së artit në disa shkolla. Jeton dhe punon në Tiranë.

Materials

VAJ NË KANAVACË

Collection

Albania / Knots

 

  • Share: