Vullnet Alushi

Untitled

2015, Albania

About Vullnet Alushi

Lindur në vitin 1961 në Belishovë të Fierit. Pas përfundimit të
studimeve në vitin 1982 në liceun artistik “Jordan Misja” në Tiranë,
ndjek studimet në Akademinë e Arteve, ku diplomohet në vitin
1986. Jeton dhe punon në Fier. Aktualisht është edhe profesor në
liceun artistik “Jakov Xoxa”.

-SELECTED EXHIBITIONS

1999 Solo exhibition, National Museum, Tirana, Albania
1994 Solo exhibition, City Gallery, Fier, Albania
1991 Solo exhibition, National Museum, Tirana, Albania
1984 Solo exhibition, City Gallery, Ballsh & Fier, Albania
1980 “The National Exhibition”, Group exhibition, National Gallery of Arts, Tirana, Albania

  • Share: