Ziso Kamberi

Untitled

2015, Albania

 

About Ziso Kamberi

Lindur në Tiranë në vitin 1965 dhe diplomuar në vitin 1992 në Akademinë e Arteve të Tiranës. Prej vitesh jeton dhe punon mes Shqipërise dhe Munich-ut.

-SELECTED EXHIBITIONS

2008 Group exhibition, Gaia Gallery, Perugia, Italy
2007 Solo exhibition, Odeon Gallery, Athens, Greece
2007 “Cassona, S. Barbara”, Solo exhibition, Buenos Aires, Argentina
2006 Group exhibition, Severia Gallery, Koper, Slovenia
2006 Solo exhibition, Te & Gi Gallery, Tirana, Albania
2005 Group exhibition, Bresan Gallery, Split, Croatia
2005 Group exhibition, Gaia Gallery, Croatia

 Materials

VAJ NË KANAVACË

Collection

Albania / Knots

 

  • Share: