Elio Bajramaj

Concern of the Future

2015, Albania

About Elio Bajramaj

Lindur në Durrës në vitin 1979, ku edhe studioi në liceun artistik
“Jan Kukuzeli”, deri në vitin 1998, vit ku u trasferua në Romë për
t’u diplomuar më pas në Akademinë e Arteve të Bukura të Romës,
në vitin 2004. Pas diplomimit është kthyer në Durrës, ku aktualisht
jeton dhe punon.

-SELECTED EXHIBITIONS

2008 Solo exhibition,Jozef Arts Gallery,Durres, Albania
2008 Solo exhibition,Domenico De Vito ArtGallery, Rome, Italy
2007 Solo exhibition,Landes-Museum ArtGallery, Klagenfurt,Austria
2004 Solo exhibition,Palazzo Ferrajoli ArtGallery, Rome, Italy
1993 Solo exhibition,The Gallery of Art,Durres, Albania

Collection

Albania / Knots

Artwork info

Materials

Acrylic

 

  • Share: