Rael Hoxha

Midnight

2015, Albania

About Rael Hoxha

Lindur në Tiranë në vitin 1985. Pas përfundimit të liceut artistik “Jordan Misja” në vitin 2004, vit madje në të cilin hap ekspozitën e parë vetjake me 100 punime në teknika mikse, në vitin 2008 diplomohet në Akademinë e Arteve të Tiranës. Është një artist poliedrik, me përvoja në fusha të ndryshme të arteve pamore.

-SELECTED EXHIBITIONS

2013 “Identity”, Solo exhibition, Den Helder Gallery, Netherlands
2012 “No title”, Solo exhibition, Kuka Gallery, Tirana, Albania
2011 “Identity”, Solo exhibition, Ohrid, Macedonia
2010 “Mark”, Solo exhibition, National Museum of History, Tirana, Albania
2007 “No title”, Solo exhibition, Chamber of Commerce, Bari, Italy
2004 “No title”, Solo exhibition, National Museum of History, Tirana, Albania

Materials

MEDIA E PËRZIER
(LAPS DHE LLAK DRURI,
KARTON DHE PLASTIKË)

Collection

Albania / Knots

 

 

  • Share: