Viktor Ferraj

Untitled

2015, Albania

 

About Viktor Ferraj

Lindur në Tiranë në vitin 1965, Viktor Ferraj diplomohet në Akademinë e Arteve po në Tiranë, për Skulpturë Monumentale (1989). Një vit më pas nis të ekspozojë në Galerinë Kombëtare të Arteve në “Ekspozitën Kombëtare”, dhe më pas në atë të Pranverës. Që prej vitit 1991 ai transferohet në Itali, ku aktualisht jeton dhe punon.

-SELECTED EXHIBITIONS

2012 “Viktor Ferraj”, Solo exhibition, Il Mulino Galleria d’Arte, Savona, Italy
2011 Group exhibition, Eliska Design, London, UK
2009 “Heads”, Group exhibition, Sistani design Gallery, London, UK
2000 “Archeologia delle Icone”, Solo exhibition, Circolo degli Artisti, Albissola Marina, Italy
1999 “Disegni e tecniche miste”, Solo exhibition, Galleria Paracelso, Bologna, Italy
1993 “Echi del mito perduto”, Solo exhibition, Galleria d’Arte Cona, Savona, Italy

Materials

SKULPTURË NË QERAMIKË

Collection

Albania / Knots

 

  • Share: