Nëse nuk jeni fotografë por cifte të sapomartuar, prindër që kanë bërë një shërbim fotografik për fëmijët e tyre, klientë të studiove fotografike apo thjesht të apasionuar mbi fotografinë dhe doni të printoni kujtimet tuaja në produktet tona profesionale, mjafton të kërkoni EJAlbum dhe produktet apo shërbimet tona pranë çdo fotografi profesionist, studioje fotografike, agjensie martesore etj.

Nëse nuk jeni klientët tanë, na dërgoni një email këtu dhe do ju drejtojmë menjëherë në një pikë të afërt. Gjithsesi është e pamundur të mos na gjeni mes mbi 200 profesionistë të botës së fotografisë të cilët janë klientë të EJAlbum.