The Making of… EJAlbum

The Making of… EJAlbum

Duke ndryshuar fotografinë në Shqipëri. Nga një fotograf tek një tjetër …

Falenderojmë për kontibutin e tyre në këtë proçes të rëndësishëm të instalimit të teknologjisë tonë në mbi 60 studio fotografie në Shqipëri, bashkëpunëtorët tane; Francesco Petrilli, Ergys Zhabjaku, Fresida Koritari, Elvis Dako, Jani Mbrica etj. Falenderojmë klientët tanë dhe Album Epoca & Photosì për suportin e vazhdueshëm.

 

Video nga Elvis Dako. Copyright @EJAlbum 2012

Shih edhe:

Album Epoca
Photosi

  • Share:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,